Kopafbeelding Pagina

Jubileumactie

Zaterdag 7 september begint het scoutingseizoen voor de Kompasnaald weer. Komend seizoen is een seizoen met veel festiviteiten in verband met ons 75 jarig bestaan in november 2020. Wil jij ook kijken of scouting wat voor je is? Bij Scouting Kompasnaald mag je altijd 3 keer gratis komen kijken. Tevens hebben wij als jubileumactie de mogelijkheid om na deze 3 keer, een strippenkaart te kopen om 10 keer te komen kijken. Hierdoor heb je meer tijd om te ontdekken of scouting wat voor jou is. Je kan natuurlijk ook na 3 keer kijken meteen lid worden.

Scouting IJsselgroep 75 jaar!

In 2020 bestaat Scouting IJsselgroep 75 jaar! Om dat te vieren organiseren wij tijdens het komende jubileumseizoen meerdere uitdagende activiteiten, te beginnen met het Dorpsspel op zaterdag 14 september! Deze activiteit wordt samen met Scouting Kompasnaald georganiseerd, welke komend seizoen tevens 75 jaar bestaat!

In een periode van 75 jaar IJsselgroep is er vanzelfsprekend enorm veel gebeurt. Zo is de groep een aantal keren verkast en uiteindelijk terecht gekomen aan de Kwekerijweg waar nu de wekelijkse programma's plaatsvinden. Daarnaast zijn er natuurlijk talloze kampen georganiseerd (in binnen- en buitenland), duizenden kilometers gehiket, honderden kampvuren gestookt, hebben er tientallen St. Jorisdagen plaatsgevonden, zijn er zo'n 8000 bijeenkomsten gehouden en bovenal zijn er vele vriendschappen ontstaan!!

Na 75 jaar is de IJsselgroep nog steeds springlevend! Om deze fantastische geschiedenis te vieren en te kijken naar de toekomst worden er komend seizoen meerdere speciale jubileumactiviteiten georganiseerd voor de leeftijdsgroepen (speltakken), oud-leden, bevriende Scoutinggroepen en inwoners uit Gorssel en de omliggende kernen.

Aftrap jubileum 75 jaar Scouting IJsselgroep!

Op zaterdag 14 september is de jeugd uit Gorssel en omstreken van harte welkom om mee te doen aan verschillende activiteiten. Kom naar één van de activiteitenlocaties bij je in de buurt en doe gezellig mee!! Op de volgende locaties zal er een activiteit zijn:

Je kunt hier bijvoorbeeld op primitieve wijze een vuurtje maken en meedoen met uitdagende spellen. Deze activiteiten vinden plaats van 13.00 tot 14.30 uur. Hierna is iedereen van harte welkom op het Scoutingterrein aan de Kwekerijweg 3/5 waar je kunt geocachen, pannenkoeken bakken, cakejes kunt maken in een sinaasappel en meer! Ook zal er een 50!-meter lange kabelbaan zijn waar je vanaf kunt sjezen! Durf jij het aan?!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer worden georganiseerd in het jubileumseizoen? Klik dan op deze link!

Wij willen alle deelnemende speeltuinen bedanken voor het beschikbaar stellen van hun speeltuin!

Jubileumactie Strippenkaart