Kopafbeelding Pagina
Speltakteken Junioren

Junioren

Sinds februari 2019 heeft de Kompasnaald een nieuwe speltak. Dit zijn de Junioren. Junioren zijn meiden die in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zitten. Tijdens de opkomsten staat de uitdaging binnen Scouting centraal, aangepast op de leeftijd van de meiden. Zo zullen de Junioren meer hun eigen weg vinden, hun eigen vuur leren maken en het leren omgaan met een zakmes. Hierdoor wordt de overstap tussen de Welpen en de Scouts kleiner gemaakt.

Elke zaterdag is er opkomst van 14.00 uur tot 16.00 uur bij het clubhuis. Naast de wekelijkse opkomsten op het clubhuis gaan de Junioren ook op kamp en zullen ze met regionale activiteiten mee doen. Omdat de Junioren een unieke speltak is, zullen de regionale activiteiten samen met de Welpen uit de hele regio gedaan worden.

Voor alle vragen over de Junioren, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via het volgende e-mailadres: [email protected].

Mocht je een keer willen komen kijken, dan kun je via bovenstaand adres een afspraak maken. Je mag 3 keer komen kijken voordat je besluit lid te worden van onze Junioren. Ouders worden op de hoogte gehouden over de opkomsten door middel van een nieuwsbrief: het JuniorenJournaal.