Kopafbeelding Pagina

Verhuur

Naast dat wij elke week met plezier leuke activiteiten beleven in en rond ons clubhuis, is ons clubhuis ook te huur om er op kamp te gaan. Ons clubhuis wordt alleen aan scoutinggroepen verhuurd.

Ons clubhuis is te huren in de zomervakanties, zowel regio noord als midden en zuid kunnen in die periode terecht voor een leuk kamp.

Het clubhuis huren?

Dan heb je de beschikking over drie lokalen, een keuken met gasfornuis en koelkast, twee toiletten en een 'badkamer' met vier kranen. Een douche is niet aanwezig. Tussen het Welpenhol en Explorerhol bevindt zich een wand die er eventueel uitgehaald kan worden, om zo een extra grote ruimte te maken.

Plattegrond Clubhuis

In het bos hebben we een kampvuurkuil en er mag op ons terrein gebivakkeerd worden.

Naast dat het clubhuis in een groot bos staat, is het gebouw gelegen aan de rand van Gorssel met winkels en een zwembad op 1,5 km afstand. In Gorssel zelf zijn er leuke bezienswaardigheden: Touwslagerij Steenbergen, De Molen, Museum MORE, De uiterwaarden langs de rivier de IJssel waar je ook met een pondje over kan naar Wilp. Verder heb je in de omgeving een kartbaan, klimbos, minigolf en ook de Gorsselse Heide is erg mooi om te bezoeken.
Meer weten wat er allemaal in en rond Gorssel te doen is? Neem dan een kijkje op Gorssel.nl.

Wil je ons clubhuis huren? Vraag dan naar de verhuurvoorwaarden en beschikbaarheid door te mailen naar [email protected]